Zomeruitjes in Haarlem

Tijdens de zomer komt het zonnetje vaak tevoorschijn en dan wil je lekker buiten zijn! Wil jij een bedrijfsuitje in Haarlem boeken in de zomer?  Geniet van de mooie straatjes en parken van Haarlem. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor zomeruitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje op het strand of ga je liever voor een ontspannende rondvaart?

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Haarlem

Ben je op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Haarlem? Het is zomer en daarom is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuildingsactiviteiten in Haarlem of op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een diner in een gezellige horecalocatie? Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Haarlem organiseren het graag voor je!

onze top 3 zomer uitjes

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Haarlem. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km. 

Escape city in Haarlem

Escape City is een uitdagend en actief bedrijfsuitje in het centrum van Haarlem, waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Haarlemse pleinen, steegjes en straatjes? Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect uitje voor teambuilding!

Geheimen van Haarlem

Haarlem zit vol met onontdekte parels. Wat weet jij al van de Drostemannetjes, het Teylersmuseum of over de Haarlemse muggen? Ontdek alle geheimen van Haarlem tijdens dit typisch Haarlemse bedrijfsuitje. Jullie zullen bijzondere vragen en opdrachten moeten vervullen, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Op deze manier maakt elk team kennis met onze prachtige stad en natuurlijk met elkaar. Samenwerken is tijdens dit bedrijfsuitje erg belangrijk.  

Be smart Haarlem citygame

Deze digitale citygame is ideaal als je interactief wil teambuilden en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat Haarlem te bieden heeft. Elk team gaat op pad met een plattegrond van de stad en een smartphone met daarop de door ons ontwikkelde app “BE SMART”. Via verschillende uitdagende opdrachten verkennen jullie Haarlem, maar op de meest onverwachte momenten kan er een ander team opduiken om de strijd met jullie aan te gaan. 

bedrijfsuitjes in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer zomer uitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in het voorjaar en de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Beach Escape haarlem

Ervaar dé spannendste game op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Dit teamuitje is niet alleen avonturistisch, maar ook spannend met een hoge fun factor. Tijdens de Beach Escape moeten jullie binnen de tijd ontsnappen door middel van verschillende opdrachten goed uit te voeren. Zonder vertrouwen, communicatie en creativiteit zullen jullie niet ontsnappen aan een natte broek vandaag! Durven jullie de strijd met je collega’s aan te gaan?

Monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets stadsspel in Haarlem is een game waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Haarlem te bemachtigen. Wie weet zijn jullie straks trotse bezitters van het Centraal Station in Haarlem of de Sint-Bavokerk. Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jullie in de gevangenis? 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen