Gamification in Haarlem

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Het spelen van business games in Haarlem is zeer geschikt om te werken aan de teambuilding en de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Gamification training bedrijfsuitje in Haarlem

Wat is gamification in Haarlem? Gamification is een zakelijke training waarbij je spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Haarlem. Bij gamification staat gedrag stimuleren centraal. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor Serious Gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar uw specifieke vraagstuk en/of branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van Gamification in Haarlem is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van Serious Games voor bedrijven die wij verzorgen in Haarlem.

gamification bedrijfsuitjes in Haarlem

Ranking your buzz-ness

Tijdens dit bedrijfsuitje in Haarlem gaan jullie samen de werkwijze en het bedrijf evalueren. Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe (boek)jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet? 

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Haarlem word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je het centrum van Haarlem in gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. Tijdens de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. 

Digital escape room haarlem

Met dit personeelsuitje in Haarlem kunnen we jullie verzekeren dat de spanning en zenuwen hoog oplopen, en dat allemaal tijdens een virtuele game. Jullie krijgen 90 minuten de tijd om samen met je team te ontsnappen uit de digitale escape room. Via een speciale app op de tablet ontvang je verschillende aanwijzingen die jouw team kunt helpen de codes te kraken die jullie nodig hebben om tot de oplossing van de escape room te komen. Dit uitje is te spelen vanaf elke locatie.

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Wij reageren binnen 1 werkdag.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan in Haarlem? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen