Personeelsuitje in Haarlem

Organiseer je een personeelsuitje voor jou en je collega’s? Bij Uitjesbureau Haarlem maakt het niet uit of je een personeelsuitje organiseert voor een kleine groep, een hele afdeling of misschien wel een heel bedrijf. Wij hebben ervaring in het meedenken, plannen, organiseren en uitvoeren van verschillende evenementen. Een personeelsuitje is de perfecte manier om de werkstress even te vergeten en opnieuw met elkaar te verbinden. Ontdek ons aanbod op deze pagina.

Boek een personeelsuitje in Haarlem!

Haarlem is een bruisende stad en daarom helemaal geschikt om een personeelsuitje te organiseren. Bij Uitjesbureau Haarlem willen wij je graag een ruime keuze bieden, zodat jij precies kunt bepalen wat wel en niet past bij jouw personeel en het bedrijf. Ga je voor een indoor of outdoor personeelsuitje? Wil je relaxen of actie? Een personeelsuitje is niet compleet zonder leuke activiteit, wij geven je graag een paar tips om een geslaagde dag te organiseren. Laat ons weten wat je wensen zijn en samen zorgen wij ervoor dat jullie een geweldige dag met elkaar beleven.

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje

Je bent op zoek naar leuke activiteiten voor een personeelsuitje in Haarlem, maar er is zo veel keuze… Waar begin je dan? Wij inspireren je graag met een aantal verschillende tips. Ga je voor een sportieve middag met de altijd uitdagende Expeditie Robinson game? Tijdens Expeditie Robinson speel je in teams verschillende proeven die een mentale én fysieke challenge zijn. Uithoudingsvermogen, samenwerken en communicatie zijn van belang tijdens dit uitdagende teamuitje. Ga je liever voor een personeelsuitje waarbij je wat meer kunt relaxen? Wij bieden verschillende arrangementen aan in combinatie met een borrelboot. Tijdens zo’n heerlijk dag arrangement start je met een rondvaart over de gracht van Haarlem waarna je de dag afsluit met een dinerspel in een gezellige horecalocatie. Bekijk onze verschillende categorieën om een keuze te maken voor jullie personeelsuitje in Haarlem.

Onze top 3 personeelsuitjes

Pubquiz in haarlem

Tijdens dit teamuitje speel je samen met je collega’s de gezelligste Pubquiz van Haarlem. De algemene kennis van het gezelschap wordt getest door middel van verschillende thema’s. Geschiedenis, wetenschap en muziek zijn een greep uit de thema’s die voorbijkomen tijdens de Pubquiz. In teams ga je aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed en snel te beantwoorden. Wil je de Pubquiz liever spelen met pen en papier? Dat is ook mogelijk! 

Zeskamp in haarlem

Tijdens de Zeskamp in Haarlem, Bloemendaal of Zandvoort speel je verschillende sportieve activiteiten. Tijdens deze activiteiten worden de teambuilding en de samenwerking skills op de proef gesteld. Weet jij jouw sterke en minder sterke punten als het gaat om uithoudingsvermogen en mentale kracht? Inzicht, taakverdeling en goed overleg zijn kwaliteiten die jij en je teamgenoten moeten beheersen om de opdrachten te voltooien.

Be smart citygame

Tijdens dit actieve bedrijfsuitje BE SMART in Haarlem gaat het om samenwerking, uitdaging, communicatie en lef hebben. Deze digitale citygame is ideaal als je interactief aan teambuilding wil doen en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft. BE SMART is een interactieve stadsgids tour vanaf je eigen smartphone. Daag andere teams uit en ga de strijd met elkaar aan tijdens dit stadsspel!

Personeelsuitje organiseren in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Stadsspellen in Haarlem als personeelsuitje

Kies je voor een stadsspel als personeelsuitje in Haarlem? Bij Uitjesbureau Haarlem hebben we een ruim aanbod van verschillende stadsspellen. Haarlem is de perfecte stad voor een stadsspel. Er is veel te zien, historische gebouwen, de Jopenkerk en natuurlijk de Hofjes van Haarlem. Een stadsspel duurt gemiddeld 3,5 uur en je wandelt ongeveer een afstand van 5 km. In teams ga je op pad met een gps gestuurde tablet. Afhankelijk van welk stadsspel jullie hebben gekozen voeren jij en je teamgenoten verschillende opdrachten uit. Het doel van elk stadsspel is verschillend. Bij het Officiële Wie is de Mol personeelsuitje is het aan jou de taak om de Mol te ontmaskeren, terwijl bij een Escape City het juist de bedoeling is om zo snel mogelijk met je team te ontsnappen uit een gedeelte van de binnenstad van Haarlem. Welk stadsspel kiezen jullie? Bekijk ons aanbod!

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Haarlem

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Haarlem heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes waarbij mens, milieu en duurzaamheid voorbij komt. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Haarlem? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Haarlem ook een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen