Canal Escape Haarlem

» Uitje » Canal-escape-haarlem

canal escape rondvaart spanning

De Canal Escape is een spannende escape game. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd te ontsnappen van de bekende Haarlemse straten en grachten? Hoe goed ken jij het centrum van Haarlem? Wandel door de Gouden Straatjes die de Grote Markt met elkaar verbindt en vaar met de fluistersloep over de Spaarne en de Nieuwe Gracht. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en raadsels krijgen jullie steeds meer aanwijzingen die kunnen helpen om de uitgang van deze escape room te vinden. 

Inclusief

  • Een professionele spelleider  
  • Een tablet en spelmaterialen per team  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

49.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 43,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 51,00 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Escape room op het water | Canal Escape in Haarlem 

De Canal Escape in Haarlem is een bedrijfsuitje dat alle deelnemers uitdaagt om tot het uiterste te gaan. Houden jij en je collega's van varen, maar willen jullie iets meer uitdaging dan alleen een mooie rondvaart? Dan is dit bedrijfsuitje zeker iets voor jullie. De Canal Escape speelt zich af op het vaste land én op de grachten van Haarlem. Hoe is het gesteld met jullie samenwerking skills? Ontdek het tijdens de Canal Escape en neem het op tegen je collega's. 

Wat kun je verwachten van deze escape game op het water in Haarlem? 

Alle deelnemers voor de Canal Escape in Haarlem worden welkom geheten door onze spelleider. Na een korte introductie en speluitleg, gaan alle teams op pad met een tablet en de benodigde spelmaterialen. Voor je het weet zit je met je team in een milieuvriendelijke sloep en varen jullie met elkaar over de grachten van Haarlem. Het is aan jullie de taak om binnen de tijd te ontsnappen. Houdt met elkaar de tablet goed in de gaten om de aanwijzingen op te volgen. Los de raadsels op en verzamel de juiste puzzelstukken. Legt jouw team de goede verbindingen en komen jullie zo tot de oplossing van deze spannende escape game op het water? De door ons ontwikkelde 'Canal Escape' app triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties. Lukt het jouw en je teamgenoten om op het juiste moment, op de juiste plek te zijn voor de ontsnapping? Ontdek het tijdens de Canal Escape Game in Haarlem. 

Na de spannende opdrachten, volgt er nog een finale opdracht aan wal. Weet jouw team ook deze opdracht het snelst te voltooien én hebben jullie de meeste punten binnengehaald? Dan zijn jullie de terechte winnaars! Natuurlijk worden jullie in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking, waar jullie ook een drankje krijgen om de ontsnapping te vieren.    

Teamuitje Canal Escape in Haarlem uitbreiden? 

Wil je de Canal Escape als teamuitje in Haarlem uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de outdoor escape game in Haarlem. 

Offerteaanvraag

De Canal Escape is een unieke teambuilding game waarbij samenwerking, goede communicatie en fun voorop staan. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De Canal Escape is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam, Utrecht en Alkmaar. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider  
  • Een tablet en spelmaterialen per team  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

49.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 43,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 51,00 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen