Groepsuitje in Haarlem

Wil jij een groepsuitje in Haarlem organiseren in de zomer van 2024? Leuk! Wij gaan jou daarbij helpen. Maak via deze pagina kennis met onze leuke teambuilding, groepsuitjes en inspirerende team trainingen voor grote groepen. Op deze pagina hebben wij de leukste ideeën voor groepsuitjes in Haarlem op een rijtje gezet.

groepsuitje in Haarlem organiseren

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes voor grote groepen. Arrangementen en originele teambuildingsactiviteiten in Haarlem bedenken is wat wij dagelijks doen. Stadsspellen en citygames zoals Geheimen van Haarlem en de interactieve BE SMART zijn erg leuk om in Haarlem te spelen. Naast een spannend spel kun je ook nog eens genieten van onze prachtige stad aan het Spaarne.

Leuke groepsuitjes ideeën

Wij willen je graag inspireren om een leuk groepsuitje in Haarlem te boeken. Maak je keuze tussen een actieve buiten activiteit zoals: Escape City, Expeditie Robinson of een ander stadsspel in Haarlem. Liever een indoor bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij ons pubquiz dinerspel in Haarlem, want een groepsuitje met diner is leuk voor iedereen! Bekijk onze selectie aan dinerspellen voor groepen. Wij kunnen voor elk budget een origineel groepsuitje organiseren of op maat maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder! 

Onze top 3 groepsuitjes

wie is de mol Haarlem

Wie kent het populaire tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Tijdens dit bedrijfsuitje in Haarlem is samenwerken en met elkaar communiceren de sleutel tot succes en daarom perfect voor teambuilding! 

Charity Escape in Haarlem

De Charity Escape in Haarlem is een MVO groepsuitje waarmee je een goed doel steunt. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Samen met je team kiezen jullie een goed doel waar jullie vandaag geld voor gaan binnenhalen. Onze goede doelen stemwijzer helpt jullie hiermee. Los uitdagende kennisvragen, clues en opdrachten op en ga daarna met een voldaan gevoel weer naar huis! Strijd jij mee voor het goede doel?

pubquiz dinerspel Haarlem

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje Pubquiz dinerspel in Haarlem. De hele avond staat in het teken van teambuilding en heerlijk eten. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel en eindigen jullie op de eerste plek! 

groepsuitje op maat in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room bedrijfsuitje in Haarlem

Uitjesbureau Haarlem is de nummer één in Nederland als het gaat om escape room bedrijfsuitjes. Onze escape room bedrijfsuitjes speel je niet in een kamertje, heel Haarlem is jouw speelweide en daarom zijn ze uitermate geschikt om te spelen met een grote groep. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City of Beach Escape. Wil je het toch net even anders? Dan is onze Canal Escape misschien wel iets voor jou en je collega’s. Tijdens dit bedrijfsuitje moeten jullie zien te ontsnappen vanaf een bootje. 

Sportieve groepsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Haarlem zijn de perfecte balans tussen actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal bij een sportief uitje in Haarlem. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een Haarlems park zoals het Fredikspark, De Molenpas of op het strand van Zandvoort of Bloemendaal? Uiteraard krijgt de winnaar van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen