Wie is de Mol Haarlem | The Official Game | Uitjesbureau

» Uitje » Wie-is-de-mol-haarlem

bekend van TV spanning sportief

Een bedrijfsuitje in Haarlem waarbij het draait om vertrouwen en spanning. Bij Wie is de Mol The Official Game is niemand van jouw teamgenoten te vertrouwen, er zit namelijk een Mol in elk team die de opdrachten probeert te saboteren. Het tv-programma Wie is de Mol is al jaren een groot succes. In samenwerking met de originele makers, IDTV, hebben wij het Wie is de Mol bedrijfsuitje mogen ontwikkelen. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. 

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Wie is de Mol bedrijfsuitje Haarlem | The Official Game 

Ervaar tijdens dit bedrijfsuitje in Haarlem hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat van het Wie is de Mol spel. Uitjesbureau heeft in samenwerking met de makers van het programma, IDTV, een bedrijfsuitje ontwikkeld. Tijdens dit uitje komen alle waanzinnige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen, Wie is de Mol tunes en de eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol voorbij. Wij zijn het enige evenementenbureau met een licentie om dit bedrijfsuitje aan te bieden. Dit teamuitje staat garant voor een geweldige, uitdagende en gezellige middag met je collega's. Vertrouw niemand tijdens deze game, want in elk team zit een Mol die de opdrachten probeert te saboteren. 

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Wie is de Mol in Haarlem? 

Voor dit bedrijfsuitje worden alle deelnemers welkom geheten in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Haarlem. Onze spelleider geeft een korte introductie en speluitleg en we kunnen van start! In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf door ons ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten die gespeeld gaan worden tijdens het spel. De spanning zal vanaf het begin af aan meteen voelbaar zijn. Wie gedraagt zich verdacht en heeft misschien iets te verbergen? Tijdens dit teamuitje is niemand te vertrouwen. 

Elk team van ca. 8 personen gaat op pad met een tablet met daarop de speciale 'Wie is de Mol' app, een plattegrond en de benodigde spelmaterialen. De interactieve app leidt je door het spel en daagt je uit om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Naast het succesvol uitvoeren van de opdrachten, is er ook genoeg tijd om te genieten van de prachtige stad Haarlem. Tijdens dit stadsspel wandel je samen met je teamgenoten langs de Sint-Bavokerk op de Grote Markt, De Waag en natuurlijk de Binnenhofjes van Haarlem. Geniet, maar pas op dat je geen Mol acties mist! 

Alle Mol acties worden in de tablet vastgelegd. Wanneer alle teams weer terugkomen in de horecalocatie kijk je met elkaar terug waar jullie zijn gemold. Onder het genot van een drankje worden de prijzen uitgereikt aan de beste Mol, de beste kandidaat en het beste team. Dit bedrijfsuitje is een unieke ervaring waar niets is wat het lijkt... 

Wie is de Mol bedrijfsuitje uitbreiden?

Wil je het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Haarlem uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Haarlem! 

Offerteaanvraag

Tijdens het Wie is de Mol bedrijfsuitje in Haarlem is samenwerken essentieel. Wees voorzichtig wie je vertrouwt en wie niet, je meest favoriete collega is zelfs niet meer te vertrouwen. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam en Utrecht. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen