Afdelingsuitje in Haarlem

Wil je een spectaculair afdelingsuitje in Haarlem organiseren voor jou en je collega’s? Bij Uitjesbureau Haarlem bieden wij verschillende uitjes aan voor kleine en grote groepen. Organiseer je een afdelingsuitje voor 20 of 150 personen? Het maakt voor ons niets uit. Met elk uitje zorgen wij voor sociale verbinding, samenwerkingsopdrachten en teambuilding. Kies voor een van onze vele afdelingsuitjes in Haarlem en we maken er met elkaar een geweldige dag van!

Organiseer een afdelingsuitje in Haarlem

Ben je bezig met het plannen van een afdelingsuitje in Haarlem? Wij snappen als geen ander dat je graag een zo ruim mogelijke keuze wil hebben. Op deze manier kun je makkelijker bepalen welk uitje beter bij jullie past. Daarom hebben wij bij Uitjesbureau Haarlem een ruim en divers aanbod van verschillende games. Onze afdelingsuitjes vinden plaats in het centrum van Haarlem en worden altijd gestart in een sfeervolle horecalocatie. Wij werken samen met verschillende restaurants en evenementenlocaties in Haarlem. Wij kennen de tofste plekken en weten precies welke locatie goed past bij jullie wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat ons weten als je vragen hebt.

Leuke ideeën voor een afdelingsuitje

Wij willen je niet overspoelen met leuke ideeën voor een afdelingsuitje, maar op deze manier kun je overzicht bewaren én krijg je toch inspiratie en goede ideeën voor een afdelingsuitje voor jouw bedrijf. Ga je voor een indoor of outdoor activiteit? Met een indoor activiteit kun je bijvoorbeeld kiezen voor een van onze dinerspellen. Een spannend moordspel zoals het Moorddiner of juist hilarische quiz game zoals Hou van Holland. Met een game aan tafel geniet je van een driegangendiner terwijl je een spel speelt met je collega’s. Wil je toch liever voor een outdoor activiteit gaan omdat het lekker weer is en jullie lekker van de buitenlucht én de stad willen genieten? Onze stadsspellen zijn gevarieerd, uitdagend en actief. Je wandelt ongeveer een afstand van 5 km. Wil je meer van Haarlem ontdekken? Kies dan voor het Geheimen van Haarlem stadsspel. Een unieke game waarbij je in teams zo veel mogelijk verborgen geheimen moet zien te ontdekken! 

Onze top 3 afdelingsuitjes

Wie is de mol the official game

Een bedrijfsuitje in Haarlem waarbij het draait om vertrouwen en spanning. Bij Wie is de Mol The Official Game is niemand van jouw teamgenoten te vertrouwen, er zit namelijk een Mol in elk team die de opdrachten probeert te saboteren. Tijdens dit uitje komen alle waanzinnige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen, Wie is de Mol tunes en de eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol voorbij.Vertrouw niemand tijdens deze game, want in elk team zit een Mol die de opdrachten probeert te saboteren. 

escape city haarlem stadsspel

Escape City in Haarlem is een spannend en actief teamuitje waarbij je de spanning al voelt vanaf de eerste minuut. De kunst van het aangaan van uitdagingen, opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes op een tablet zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Tijdens deze spannende escape game zit je opgesloten in een gedeelte van de stad. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor grote groepen! Weet jij alle antwoorden te vinden en lukt het jouw team om binnen de tijd te ontsnappen? Laat je uitdagen!

expeditie robinson haarlem

Heb je altijd al een keer in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Dit is je kans! Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Haarlem breng je de teambuilding naar een ander level. Bizarre en hilarische opdrachten die je fysiek en mentaal uitdagen om alles eruit te halen wat erin zit. Er volgen 6 verschillende rondes met elk een andere uitdagende challenge. Alle teams spelen tegen elkaar en tijdens de opdrachten worden punten verdiend. Wie eindigt er als winnaar van Expeditie Robinson?

afdelingsuitje organiseren in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen voor bedrijven in Haarlem

Een quiz organiseren als afdelingsuitje in Haarlem is altijd een goed idee. Onze quizzen staan garant voor een geweldige avond vol humor, gezelligheid en leuke, originele en actuele quizvragen. Wij bieden quizzen aan met verschillende thema’s. Ga je voor de traditionele Pubquiz of kies je voor een thema quiz zoals Hou van Holland of Ranking your Colleagues? Onze quizzen zijn los te boeken, maar ook als dinerspel of in combinatie met een uitgebreid arrangement. Geef ons je wensen door voor jouw ideale afdelingsuitje en samen met onze event managers organiseren wij een geweldige middag of avond voor jou en je collega’s!

Afdelingsuitje op het strand in Zandvoort

Haarlem is een geweldige stad voor een teamuitje, maar hoe tof is het dat Haarlem ook nog eens dichtbij het strand ligt? Een strandactiviteit in Zandvoort als afdelingsuitje is natuurlijk al helemaal fantastisch. Wil je een bedrijfsuitje in Zandvoort organiseren? Bij Uitjesbureau Haarlem kunnen wij het voor je regelen. Gezonde strijd en teamspirit staan centraal tijdens onze activiteiten op het strand. De Beach Escape in Zandvoort is een unieke escape game op het strand. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd te ontsnappen? Lukt het niet binnen de tijd, eindig je misschien wel met natte kleding en dat wil je zeker niet!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen