Beach Escape Haarlem

» Uitje » Beach-escape-haarlem

escape spanning strand

Ervaar een spannende escape room op het strand van Zandvoort of Bloemendaal! Dit bedrijfsuitje in Haarlem is geschikt voor grote groepen. Door middel van samen actief verschillende raadsels op te lossen komen jij en je collega's dichter bij elkaar. Samenwerken en luisteren is belangrijk tijdens dit teamuitje. 

Inclusief

  • Enthousiaste entertainer  
  • Professionele spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking met originele prijs 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3 uur

29.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50 € 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Spannend outdoor escape room bedrijfsuitje op het strand

Dit bedrijfsuitje op het strand is actief, fun, origineel en zorgt voor optimale teambuilding tussen je collega's. Zonder vertrouwen, samenwerken, communicatie en creativiteit zullen jullie vandaag niet ontsnappen aan een natte broek tijdens dit bedrijfsuitje. Wie van je collega's kan zich dé Tom Hanks van Cast Away noemen na vandaag? Durven jullie het aan? 

Wat kun je verwachten tijdens dit bedrijfsuitje op het strand?

Bij aankomst op het strand worden jullie enthousiast ontvangen door onze professionele spelleider in een gezellige strandtent in Bloemendaal of Zandvoort aan Zee. De deelnemers worden verdeeld in teams van 6 personen. Na een uitgebreide speluitleg gaan alle teams op pad uitgerust met een tablet met daarop de officiële Beach Escape app, een cryptische plattegrond en een aantal spelmaterialen die jullie kunnen helpen om te ontsnappen.  

De Beach Escape app geeft jullie aanwijzingen en door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten, vragen en clues krijgen jullie steeds meer aanwijzingen hoe jullie het snelste kunnen ontsnappen van de zee. De route die jullie moeten afleggen loopt door de duinen en jullie eindigen met het eindspel op het strand. Welk team vindt als eerste de coördinaten van de ingegraven aanwijzingen en de verborgen kaart? Wie van jullie is het handigst met een metaaldetector? Misschien zijn jullie wel het winnende team, en gaan jullie aan het einde van de dag met de prijs naar huis! 

Beach Escape als teamuitje uitbreiden?

Wil je het groepsuitje Beach Escape in Zandvoort of Bloemendaal uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel, bbq op het strand of een heerlijk driegangendiner in een gezellige strandtent? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de Beach Escape! 

Offerteaanvraag

Het competitie-element, vertrouwen hebben in elkaar en de noodzaak om als team samen te werken zorgt ervoor dat jullie als team of afdeling sterker van het strand afkomen! Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Enthousiaste entertainer  
  • Professionele spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking met originele prijs 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3 uur

29.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50 € 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen