Teamuitje in Haarlem

Ben jij in de zomer van 2024 op zoek naar leuke teamuitjes in Haarlem? Samen met je collega´s onvergetelijke momenten beleven, dat is waar een écht teamuitje om draait. Teambuilding draait om samen nieuwe dingen beleven en samen mooie momenten maken. Bekijk hier ons aanbod aan originele teamuitjes in Haarlem.

teamuitjes in Haarlem

Wanneer is een teamuitje in Haarlem voor jou geslaagd? Moet het spannend, origineel of culinair zijn? Wat het antwoord ook mag zijn, wij kunnen jou helpen met het organiseren van jullie perfecte teamuitje. Onze ervaren eventmanagers kennen alle leuke en bijzondere plekjes van ons prachtige Haarlem en kunnen je goed adviseren over een activiteit dat bij jullie past. Kies je voor een indoor of outdoor bedrijfsuitje? Of liever voor een online teamuitje? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verrassend en betaalbaar.

Originele teamuitjes in Haarlem

Onze originele stadsspellen in Haarlem doen het heel erg goed als teamuitje. Wat dacht je van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje in Haarlem? Onze Wie is de Mol | The Official Game hebben wij in samenwerking met de makers van het TV programma exclusief ontwikkeld. Wij zijn de enige officiële licentiehouders en daarom vind je alleen bij ons alle waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het eind van Wie is de Mol maakt. Ben jij opzoek naar een origineel teamuitje, maar heb je nog advies nodig? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen jou met het organiseren van een uniek teamuitje in Haarlem.

Onze top 3 teamuitjes

Beach Escape op het strand

Ervaar dé spannendste escape room game op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Door middel van deze actieve teambuilding game komen jij en je collega’s dichterbij elkaar. Dit teamuitje op het strand is niet alleen avonturistisch en spannend, het heeft ook nog eens een hoge fun factor! Zonder vertrouwen, samenwerking, communicatie en creativiteit zal je niet ontsnappen aan een natte broek! Durf je het aan?

escape city in Haarlem

Escape City is een spannend teamuitje in Haarlem. Tijdens dit outdoor escape room game bedrijfsuitje probeer je samen met je team te ontsnappen uit het centrum.
Welk team weet alle antwoorden te vinden en weet tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige stad Haarlem? Tijdens Escape City worden jullie getest op het gebied van communicatie, stressbestendigheid en samenwerking. 

Expeditie Robinson in Haarlem

Tijdens dit bedrijfsuitje in Haarlem krijg je de kans om te ervaren hoe de Robinsons van het tv-programma Expeditie Robinson de proeven ervaren. Ben jij mentaal en fysiek sterk genoeg om de strijd aan te gaan met je collega’s? Breng de teambuilding naar een hoger niveau door middel van uitdagende proeven te spelen waarin samenwerken en creativiteit nodig is! Wie mag zich na vandaag de ultieme Robinson noemen? 

teamuitjes in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification of serious gaming teamuitje in Haarlem

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teamuitje in Haarlem. Die technieken toepassen in de echte wereld, is waar dit bedrijfsuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie lievers een spannend bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze Office Escape Game.    

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen