Ontdek de Mol Haarlem

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-haarlem

bekend van TV spannend

Het Ontdek de Mol stadsspel in Haarlem is een bedrijfsuitje waarbij je de Mol binnen jouw team gaat ontmaskeren. In welke rol begin jij aan dit teamuitje? Speel jij als kandidaat of doe je alsof en verberg je eigenlijk een groot geheim, namelijk dat jij de Mol bent? Ga jij tijdens dit stadsspel in Haarlem voor je team of kies je voor jezelf?  

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol stadsspel in Haarlem als bedrijfsuitje 

Het Ontdek de Mol bedrijfsuitje is een stadsspel in Haarlem waarbij je samen met je teamgenoten de Mol moet ontmaskeren. Hou je collega's goed in de gaten, om zo geen Mol acties te missen. Wie probeert de opdrachten te saboteren en wie gedraagt zich anders dan anders? In elk team zit een Mol en die wordt vooraf door ons ingelicht en geïnformeerd over de opdrachten. Het is aan jou de taak om de Mol binnen jouw team te ontdekken. Het doel van de Mol is om zo min mogelijk geld te verdienen voor de pot. Tijdens dit bedrijfsuitje in Haarlem is niets wat het lijkt... 

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Ontdek de Mol in Haarlem? 

Voor dit bedrijfsuitje in Haarlem worden alle deelnemers welkom geheten in een gezellige horecalocatie. Na een korte introductie en speluitleg van onze spelleider worden de teams bekend gemaakt. Alle teams gaan op pad, uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen. Het Ontdek de Mol bedrijfsuitje in Haarlem is een stadsspel waarbij jullie als team opdrachten, uitdagingen en hersenkrakers met elkaar gaan oplossen. Het is een stadsspel waarbij je leert samenwerken onder stress, maar kan dit eigenlijk wel als er een Mol in jullie midden is die de opdrachten probeert te saboteren? De door ons uitgekozen Mollen weten precies welke opdrachten jullie moeten uitvoeren en hoe zij deze kunnen saboteren.  

Op de gps gestuurde tablet met daarop de speciale 'Ontdek de Mol' app vind je verschillende locaties die jullie moeten bezoeken. Bij elk punt vind je uitdagende opdrachten, vragen, clues en hersenkrakers. Aan jullie de taak om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren terwijl er een Mol over jullie schouder meekijkt en iedereen op het verkeerde been probeert te zetten. Ontdek de Mol is een geweldig teamspel waarbij stressbestendigheid, gevoel voor humor, creativiteit en mensenkennis goed van pas komen. Weet jij aan het einde van het stadsspel wie de Mol is? Tijdens de prijsuitreiking worden de Mollen bekend gemaakt en de winnaars gaan natuurlijk niet zonder prijzen naar huis. 

Naast Ontdek de Mol bieden wij ook het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan. Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland die de naam Wie is de Mol mag gebruiken en dit unieke, interactieve stadsspel mag organiseren met goedkeuring van IDTV voor jullie bedrijf! 

Ontdek de Mol bedrijfsuitje uitbreiden? 

Wil je het bedrijfsuitje Ontdek de Mol stadsspel in Haarlem uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel, barbecue of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Ontdek de Mol stadsspel in Haarlem. 

Offerteaanvraag

Vertrouw jij je collega's tijdens dit stadsspel in Haarlem of kies jij voor jezelf en de pot? Kies voor het Ontdek de Mol teambuilding uitje in Haarlem. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam, Leiden en Utrecht. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Mini-versnapering voor onderweg  
  • Gratis poncho's bij minder goed weer  
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen