Dinerspel in Haarlem

Een themadiner of dinerspel tijdens een bedrijfsuitje in de zomer van 2024 is altijd een goed idee! Je geniet van een heerlijk driegangendiner in het centrum van Haarlem en speelt tussen de gangen door een origineel speldiner naar keuze. Lekker eten en drinken in Haarlem met je collega’s en natuurlijk is er nog genoeg tijd om gezellig te kletsen. Bekijk onze dinerspellen en neem gerust contact op om je wensen te bespreken. 

Een origineel dinerspel in Haarlem

Wil je binnenkort een origineel dinerspel in Haarlem organiseren? Wij hebben een ruim aanbod van dinerspellen met uiteenlopende thema’s. Van VR teamuitjes tot een spannend Moorddiner. Onze speldiners worden gehost door ervaren entertainers en presentatoren. Tijdens onze dinerspellen in Haarlem geniet je van een heerlijk driegangendiner in één van de vele gezellige locaties in Haarlem. Samenwerken staat centraal tijdens een dinerspel bedrijfsuitje. 

Kies een dinerspel met een passend thema

Uitjesbureau Haarlem organiseert en ontwikkeld al ruim 24 jaar succesvolle teambuilding activiteiten. Zo hebben we niet stilgezeten met de ontwikkelinge van originele dinerspellen in Haarlem! Ben jij ook zo een fan van de Netflix hitserie La Casa de Papel? Speel dan ons La Casa de Papel – Dinero VR dinerspel. Tijdens dit spannende teamuitje stappen jullie in een virtuele wereld. Samen met jouw teamleden heb je maar 1 belangrijk doel: probeer de bank te beroven en te ontsnappen! Of gaan jullie liever voor het spannende  Ontdek de Mol dinerspel? Tijdens dit teamuitje staan al je zintuigen op scherp! Jij zit aan tafel met een Mol. Lukt het jou om te ontdekken wie de Mol is? Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 dinerspellen

escape dinner in Haarlem

Een gezellig, maar tegelijkertijd strijdlustig ontsnappingsspel aan tafel! Alle gasten nemen plaats aan de tafels in een gezamenlijk gekozen restaurant en vormen een team. Een escape game in Haarlem aan tafel betekent letterlijk cryptische opdrachten uitvoeren en hersenkrakers oplossen in verschillende rondes tussen de gangen van een overheerlijk driegangendiner. De opdracht is om sneller en slimmer te zijn dan de andere teams. Het nodige spelmateriaal en de verborgen aanwijzingen op- en rond de tafels in het restaurant zijn noodzakelijk om met jouw team als eerste te ontsnappen. Samenwerken is van groot belang tijdens dit teamuitje in Haarlem.

Hou van Holland Dinerspel

Wij zorgen voor een flinke dosis gezelligheid en heerlijk eten terwijl jullie hilarische Hollandse opdrachten moeten zien te voltooien. Hoeveel kennis heb je eigenlijk van ons koude kikkerlandje? En van Haarlem? In teams spelen jullie tegen elkaar voor de titel ‘Beste Hou van Holland’ team. De bekendste rondes komen voorbij tijdens dit heerlijke dinerspel in Haarlem zoals het boodschappenspel, de letterregen en natuurlijk raadt een lied of niet. Jullie worden ontvangen in een gezellig restaurant waar alles oranje is versierd. Jullie komen helemaal in de sfeer met de rood, wit en blauwe vlaggetjes! Ga de strijd aan en wie weet word jij vanavond in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking.

de grote tv quiz dinershow

Tijdens dit unieke teamuitje in Haarlem speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens of het bekende Deal or No Deal? Of heb je altijd al aan een crime desk willen staan? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke diner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv. De finale bestaat uit het bekende Miljoenenjacht kofferspel. Dit zenuwslopende eindspel zorgt altijd weer voor verrassingen en veranderingen in de eindscore van alle teams! Natuurlijk genieten alle gasten van een heerlijk driegangendiner in één van de vele sfeervolle restaurants in Haarlem.

Dinerspellen en themadiners in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Moorddiner in Haarlem

Uitjesbureau Haarlem is het eerste evenementenbureau in Haarlem die het moorddiner op de Nederlandse markt heeft ontwikkeld en geïntroduceerd voor groepen. Wij zijn erg trots op ons moorddiner en de spannende verhaallijn. Een gezellige avond met je collega’s verandert plotseling in een plaats delict! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is er een moord gepleegd in Haarlem. Wie heeft het gedaan? En wat was het motief? Tijdens het moorddiner ga je samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen om daar achter te komen. Weten jullie alle details boven water te krijgen en de dader aan te wijzen?

Virtual Reality Dinerspel in Haarlem

Dit dinerspel ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de wereld van VR en speel uitdagende teamopdrachten met en tegen elkaar. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes tijdens dit virtuele bedrijfsuitje. Het VR spel bestaat uit vijf unieke omgevingen, waarin je verschillende spellen speelt en met collega’s praat en strijd. Iedereen tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van de belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ en het andere moment doe je mee aan de Olympische Spelen. Jouw avatar zit namelijk met je collega-avatars in het Nederlandse bobsleeteam en gaat natuurlijk voor goud.  

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen