Teambuilding in Haarlem

Teambuilding uitjes organiseren is waar wij bij Uitjesbureau Haarlem goed in zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke teambuilding activiteiten werken, hoe je teamspirit naar een hoger niveau kunt tillen en wat ook nog eens blijft hangen. Het doel van onze teambuilding activiteiten in Haarlem is om de verbinding met elkaar aan te gaan, grenzen op te zoeken met je collega’s en volop te genieten. Op deze manier ontstaat er meer vertrouwen, groepsdynamiek en sociale verbinding onderling. Bekijk ons aanbod van teambuilding activiteiten in Haarlem op deze pagina.

Til de teambuilding naar een hoger level

Jij bent aan de beurt om een teambuilding activiteit te organiseren voor jou en je collega’s. Wij snappen als geen ander hoeveel werk hier in gaat zitten en daar komen wij om de hoek kijken. Je bent helemaal op de juiste pagina belandt! Bij Uitjesbureau Haarlem organiseren wij al 21+ jaar originele bedrijfsuitjes voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je door middel van een uitdagende citygame of dinerspel de teambuilding naar een hoger level kunt tillen. Tijdens onze unieke teamuitjes staan de verbinding met elkaar aan gaan en samenwerken centraal. Geef ons je wensen door en onze ervaren event managers geven je advies en denken met je mee. Samen komen wij tot de perfecte dag van jullie bedrijfsuitje!

Teambuilding games met collega’s in Haarlem

Als evenementenbureau in Haarlem zijn wij gefocust en gedreven om succesvolle teambuilding activiteiten te organiseren die goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wij combineren de leukste activiteiten en opdrachten met jullie wensen en doelstellingen. Er is een geschikt bedrijfsuitje bij Uitjesbureau Haarlem voor elke wens, elk doel en elk budget. We geven je graag tips en adviezen over wat wij denken dat goed bij jouw organisatie of bedrijf past. Wil je een groot en spectaculair bedrijfsfeest organiseren? Of kies je liever voor een kleinschalig teamuitje met alleen jouw eigen afdeling? Van spanning tot sportief, er is voor ieder wat wils. Hieronder geven wij je een aantal tips en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Canal Escape Haarlem

De Canal Escape is een spannende escape game. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd te ontsnappen van de bekende Haarlemse straten en grachten? Hoe goed ken jij het centrum van Haarlem? Wandel door de Gouden Straatjes die de Grote Markt met elkaar verbindt en vaar met de fluistersloep over de Spaarne en de Nieuwe Gracht. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en raadsels krijgen jullie steeds meer aanwijzingen die kunnen helpen om de uitgang van deze escape room te vinden. 

Geheimen van haarlem

Tijdens het stadsspel Geheimen van Haarlem ontdek je verschillende interessante weetjes over Haarlem. Weet je bijvoorbeeld waarom Haarlemmers als sinds de 14e eeuw ‘Muggen’ worden genoemd? Tijdens dit bedrijfsuitje kom je erachter. Naast de leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Haarlem, is dit bedrijfsuitje ook ideaal om als teambuilding activiteit te spelen. Door dat je in kleine teams op pad gaat is een nauwe samenwerking noodzakelijk. Kortom, een dag vol gezelligheid, teambuilding en interessante weetjes. 

Monopoly streets dinerspel

Een bedrijfsuitje in Haarlem waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel in Haarlem als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk en De Waag te bemachtigen? In teamverband spelen jullie verschillende games waardoor er steeds meer straten en gebouwen van Haarlem op jullie naam komen te staan. Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis?

Teambuilding activiteit op maat in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding citygames in Haarlem

Een stadsspel in Haarlem is de perfecte manier om de teambuilding naar een hoger niveau te brengen. Onze stadsspellen zijn de bestsellers en bevatten uitdagende en hilarische opdrachten. Al onze stadsspellen zijn tablet games, dit houdt in dat je met je team via een gps gestuurde tablet de route door de stad volgt. Via de tablet krijg je verschillende vragen en opdrachten door. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten. Het doel van het spel is afhankelijk van welke citygame jullie kiezen. Ga je voor Escape City, dan is het de bedoeling dat je samen met je teamgenoten zo snel mogelijk alle aanwijzingen bij elkaar weet te vinden om te ontsnappen uit het centrum van Haarlem. Kies je voor een maatschappelijk verantwoord teamuitje, dan is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk geld bij elkaar weet te spelen als donatie aan een goed doel! Kies jij voor strijd en actie of ga je voor samenwerking en compassie?

Sportieve teambuilding activiteiten

Voor veel mensen is sporten een moment van ontspanning. Hoe fijn is het om alle medewerkers een dag uit te laten razen tijdens verschillende sportieve activiteiten en daarmee heerlijk te ontspannen? Onze sportieve teambuiding activiteiten zijn geschikt voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat de spellen worden aangepast naar jullie wensen. Onze Sportdag voor bedrijven en scholen is bijvoorbeeld perfect als introductiedag voor nieuwe studenten. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende activiteiten zoals Beachvolleybal, Springzakken en Waterrace. Dit belooft een heerlijke, ontspannen en sportieve dag te worden! Ga je liever voor een sportieve teambuilding activiteit aan het strand van Zandvoort of Bloemendaal? De Zeskamp is hier helemaal voor geschikt. Een dag vol uitdagende en spectaculaire strandactiviteiten staan voor je klaar als jullie kiezen voor dit teamuitje.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen