Gamification: Walk the Talk Haarlem

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-haarlem

gamification training

Gamification bedrijfsuitje in Haarlem. Hoe maak je de kernwaarden van de organisatie waar je werkt waardevol voor je medewerkers? Door middel van een unieke game weet jouw team na dit bedrijfsuitje alles over de kernwaarden, missie en visie van jullie organisatie! 

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Walk the Talk Serious Gaming in Haarlem 

Wat zijn eigenlijk de kernwaarden van jullie organisatie? Veel medewerkers zijn hier vaak niet van op de hoogte. De kernwaarden, missie en visie zijn ontzettend belangrijk voor je organisatie en wanneer iedereen hiervan op de hoogte is en alle neuzen dezelfde kant op staan, kun je uiteindelijk veel meer bereiken! Daarom hebben wij een uniek stadsspel ontworpen die helemaal op maat voor jullie gemaakt wordt. Dit bedrijfsuitje is uitstekend voor nieuwe medewerkers om zo kennis te maken met het bedrijf waar zij gaan werken.    

Wat kun je verwachten tijdens de Walk the Talk in Haarlem? 

Wanneer alle deelnemers op de afgesproken locatie aanwezig zijn, en onze spelleider de uitleg van het spel heeft gegeven, gaat het spel van start. Jullie gaan in teams van 3-5 personen Haarlem in, met alleen een tablet en wat spelmaterialen. Door de gps gestuurde tablet lopen jullie van punt naar punt op de plattegrond van de tablet. Bij elk punt is er een opdracht die jullie moeten uitvoeren. Denk aan grappige vragen over Haarlem of over jullie bedrijf, foto opdrachten en videoboodschappen. Creativiteit wordt beloond! 

Wanneer jullie tijd erop zit, keert iedereen weer terug naar de startlocatie. Hoe hebben alle teams het ervan afgebracht? Samen met een professionele coach die gespecialiseerd is in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren op de dag. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de kernwaarden gaan leven binnen jullie groep. Is dat gelukt? Dan is ons doel geslaagd! 

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je graag je (nieuwe) medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie bedrijf? Dan is dit gamification uitje perfect voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen