Gamification: Ranking your Buzz-ness Haarlem

» Uitje » Gamification-ranking-your-buzz-ness-haarlem

gamification training

Kom achter waardevolle inzichten en meningen van jouw personeel tijdens de business game Ranking your Buzz-ness in Haarlem. Laat je medewerkers aan het woord en laat je business groeien! Aan de hand van scherpe stellingen en vraagstukken kunnen alle medewerkers hun mening geven over de organisatie. Wij organiseren deze game helemaal op maat gemaakt voor jullie, waardoor de impact nóg groter is. 

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Organiseer het bedrijfsevenement Ranking your Buzz-ness in Haarlem 

Het bedrijfsevenement Ranking your Buzz-ness in Haarlem is een business game in Haarlem waarbij je eerlijke antwoorden, informatie en adviezen krijgt vanuit je personeel. Door middel van het rangschikken van collega's, stellingen en vragen krijg je als werkgever interessante inzichten waarmee je de bedrijfscultuur kunt verbeteren. Er wordt door alle deelnemers voorafgaand aan het uitje een digitale vragenlijst ingevuld. De antwoorden hiervan worden tijdens het uitje gebruikt als input. Door middel van op een originele en leuke manier rangschikken durven de deelnemers zich uit te spreken en een eerlijke mening te geven. Krijg eerlijke feedback over belangrijke zaken, zoals de ervaringen van een nieuw product of nieuwe dienst of de reputatie van de organisatie. 

Wat kun je verwachten van het bedrijfsevenement Ranking your Buzz-ness? 

We starten voorafgaand aan dit bedrijfsevenement met een uitgebreid intakegesprek om erachter te komen wat jullie wensen zijn. Welke zaken moeten juist wel of niet benoemd worden? Wat is het doel van het evenement? Welke thema's wil je graag terug laten komen? Deze vraagstukken bespreken we vooraf, zodat wij precies weten waar wij op moeten letten met de organisatie en planning van het evenement. Wij creëren vragenlijsten voor het spel aan de hand van alle input die wij ontvangen. In teams van 6-8 personen wordt het spel gespeeld met een tablet. De tablet houdt de scores en resultaten van alle teams bij. Er komen verschillende rondes voorbij met diverse thema's. Er is een voorspellingsronde, een kennisronde over werkend Nederland en iedereen moet een rapportcijfer geven. Natuurlijk wordt de best rankende collega aan het einde van het spel in het zonnetje gezet.  

We horen je al denken, wat voor soort vragen en stellingen kunnen wij dan verwachten? Hieronder vind je alvast wat inspiratie en voorbeelden, maar we kunnen de vragen en stellingen natuurlijk helemaal op maat voor jullie samenstellen.    

 • Wat is het meest inspirerende aan jouw baan of afdeling?     
 • Welke producten of diensten die jullie aanbieden zijn ondergewaardeerd?     
 • Hoeveel procent van de bedrijfskosten wordt gespendeerd aan overhead?     
 • Wat zou je direct veranderen als je morgen de baas zou zijn?     

Of wat meer luchtigere onderwerpen zoals:     

 • Hoeveel pakken printpapier zijn er vorig jaar besteld?     
 • Hoeveel collega's waren er meer dan 3 dagen ziek?     
 • Hoeveel tijd kosten de gezamenlijke rookpauzes die in één maand genomen worden?     
 • Welk bedrag stond op de hoogste telefoonrekening? 

Offerteaanvraag

Tijdens het bedrijfsevenement Ranking your Buzz-ness in Haarlem krijg je een eerlijke mening van je personeel op tafel. Krijg nieuwe inzichten en verbeter je bedrijfscultuur! Deze game kan helemaal op maat gemaakt worden zodat er een persoonlijke twist aan wordt gegeven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen