Gamification: Onboarding Scenario Haarlem

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-haarlem

gamification

Op zoek naar een onboarding programma voor nieuwe medewerkers? Onze business game Onboarding Scenario in Haarlem laat nieuwe medewerkers kennis maken met elkaar en met de organisatie waar zij gaan werken. Originele samenwerkingsopdrachten en kennisvragen over de missie, visie en kernwaarden komen voorbij in deze business game. Het programma voor nieuwe medewerkers is zeer geschikt als teambuilding game in Haarlem. 

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Onboarding voor nieuwe medewerkers | Onboarding Scenario Game Haarlem

Ben jij verantwoordelijk om nieuwe medewerkers een fijn en prettig ontvangst te bieden? Met onze business game Onboarding Scenario in Haarlem organiseren wij een leuke en originele introductie voor nieuwe medewerkers. Bij grote organisaties werken vaak veel mensen en dat kan soms overweldigend zijn voor nieuwe collega's. De Onboarding Scenario is een dag waarbij nieuwe en oude collega's kennis met elkaar maken en zorgen wij ervoor dat zij de bedrijfscultuur leren kennen en omarmen. 

Wat kun je verwachten van de business game Onboarding Scenario in Haarlem? 

Wij maken dit zakelijke programma voor nieuwe medewerkers helemaal op maat. Hierdoor wordt er veel aandacht besteed aan nieuwe medewerkers. Op de dag zelf worden er verschillende kennisvragen, opdrachten en hersenkrakers uitgevoerd die allemaal te maken hebben met het bedrijf. Op deze manier leren zij stap voor stap meer over de organisatie waar zij gaan werken. Aan het einde van de business game wordt de meest creatieve en vindingrijke speler van het spel in het zonnetje gezet. Door onze jarenlange ervaring met het bedenken, plannen en organiseren van uitdagende business games weten wij dat deze vorm van teambuilding enorm goed werkt voor nieuwe medewerkers.  

Offerteaanvraag

Wil jij jouw nieuwe medewerkers een uniek ontvangst én met een goede eerste indruk laten starten? Kies dan voor de Onboarding Scenario game in Haarlem. Wil je graag meer informatie over deze business game in Haarlem? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam, Utrecht en Alkmaar. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen