Arrangement Teylers Museum en bierproeverij Jopenkerk

» Uitje » Arrangement-teylers-museum-en-bierproeverij-jopenkerk

actief arrangement proeverij

Bezoek tijdens dit dag arrangement in Haarlem met collega's het oudste museum van Nederland, namelijk het Teylers Museum. Na het museumbezoek is het tijd voor een bierproeverij in de mooiste horecalocatie van Haarlem: de Jopenkerk! Sluit deze dag af met een heerlijk driegangendiner in een gezellig restaurant. Wij van Uitjesbureau Haarlem verzorgen deze hele dag voor jullie met alles erop en eraan! 

Inclusief

  • Bezoek Teylers Museum 
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement 
  • Bierproeverij bij de Jopenkerk 
  • Driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Dag arrangement | Teylers Museum en Bierproeverij in de Jopenkerk Haarlem 

Tijdens dit dag arrangement in Haarlem beginnen we met een bezoek aan het Teylers Museum. Dit museum is in 1784 opengesteld en is daarmee het oudste museum van Nederland. In het Teylers Museum leer je over de cultuur en historie van Haarlem. Sommige stukken heeft het museum al ruim 200 jaar in haar collectie. Wat te denken van oeroude fossielen en mineralen, natuurwetenschappelijke instrumenten en bijzondere boeken? Teylers Museum heeft tevens een prachtige collectie schilderijen, tekeningen, munten en penningen.

Wat kun je verwachten van dit dag arrangement in Haarlem met collega's? 

Na een bezoek aan het interessante en prachtige Teylers Museum is het tijd voor een bierproeverij in de mooiste horecalocatie van Haarlem. De Jopenkerk is een gerestaureerde kerk waar écht Haarlems bier wordt gebrouwen én geschonken. De bierbrouwers geven jullie uitgebreid informatie over het oeroude brouwproces en de vele verschillende Jopenbieren. Uiteraard krijgen jullie de gelegenheid om de bijzonder smaakvolle bieren te proeven! Voor wie niet van bier houdt kunnen wij ook een kaas- of wijnproeverij verzorgen.

Wil je de dag feestelijk afsluiten met elkaar? Wij regelen een geweldig driegangendiner in een gezellige horecalocatie in het centrum van Haarlem. Zijn jullie fan van de Jopenkerk? Er kan uiteraard ook hier gedineerd worden! 

Offerteaanvraag

Wil je een beetje cultuur proeven tijdens jullie teamuitje in Haarlem, maar ook genieten van de culinaire kant van deze prachtige stad? Het dag arrangement inclusief een bezoek aan het Teylers Museum, bierproeverij bij de Jopenkerk en een driegangendiner biedt deze mogelijkheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Bezoek Teylers Museum 
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement 
  • Bierproeverij bij de Jopenkerk 
  • Driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen