BE SMART citygame Haarlem

» Uitje » Be-smart-citygame-in-haarlem

stadsspel teambuilding

Tijdens dit actieve bedrijfsuitje in Haarlem gaat het om samenwerking, uitdaging, communicatie en lef hebben. Deze digitale citygame is ideaal als je interactief wil teambuilden en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat Haarlem te bieden heeft.  

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Een tablet per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Teambuilding én de mooiste iconen van Haarlem bewonderen 

Tijdens dit bedrijfsuitje gaat het om samenwerking, uitdaging en lef hebben. Dit stadsspel is ideaal als je interactief wil teambuilden en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat Haarlem te bieden heeft. BE SMART is een interactieve stadsgids tour vanaf je eigen smartphone. 

Wat kun je verwachten tijdens de BE SMART Citygame in Haarlem? 

Jullie worden verwacht in een sfeervolle horecalocatie waar onze spelleider jullie enthousiast verwelkomt. Na een uitgebreide introductie en speluitleg worden de teams gemaakt en zal het spel beginnen. Elk team gaat op pad met een plattegrond van Haarlem en een smartphone met daarop de door ons ontwikkelde app "BE SMART". Via verschillende uitdagende en hilarische opdrachten verkennen jullie Haarlem, maar pas op... Jullie zijn niet alleen! Op de meest onverwachte momenten kan er een ander team opduiken om de strijd aan te gaan. Via de BE SMART app op de smartphone kunnen jullie de andere teams in de gaten houden.  

Ben je bang dat een team te ver voorop staat? Via de app kunnen jullie hen uitdagen voor een spannende strijd en misschien komen jullie dan wel op kop. Het team dat als eerste bij de eindbestemming aankomt en alle opdrachten heeft vervuld is de winnaar van het spel. De BE SMART app houdt alles nauwkeurig bij, dus sjoemelen is geen optie. Natuurlijk worden de winnaars beloond met een mooie prijs tijdens de prijsuitreiking. 

Is de BE SMART Citygame ook op maat te maken? 

Hoe leuk zou het zijn om de deelnemers niet alleen uit te dagen met opdrachten over Haarlem maar direct de teambuilding verder te boosten met vragen over jullie bedrijf, de gelegenheid van het groepsuitje of een bijzondere doe-opdracht om de favoriete hotspot van de nieuwe bedrijfseigenaar of directeur te ontdekken? Het kan allemaal, want door de hypermoderne app kunnen we in het spel de vragen en opdrachten implementeren die jullie vooraf insturen. Zo wordt het bedrijfsuitje op maat gemaakt en kunnen we het thema helemaal aanpassen naar de gelegenheid. 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met je collega's de strijd aan gaan? Staan jullie bekend om goede samenwerking, communicatie en gezelligheid? Dan is dit teamuitje in Haarlem zeker iets voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Een tablet per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen