De Duurzaamste Mens | Educatieve game Haarlem

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-haarlem

humor quiz teambuilding

Op zoek naar een verfrissende groepsuitje in Haarlem die duurzaamheid centraal stelt? "De Duurzaamste Mens" biedt een unieke ervaring waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met duurzaamheid. Geen saaie lezingen, maar een interactieve quizgame waarin teams strijden om de titel en waarbij elke stap richting een groenere toekomst wordt gevierd.

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Educatief Bedrijfsuitje de Duurzaamste Mens

Zoek je als organisatie een betekenisvolle en verbindende activiteit? "De Duurzaamste Mens" biedt een frisse kijk op teamuitjes, speciaal ontworpen voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Want laten we eerlijk zijn, de sleutel tot elke verandering ligt bij de medewerkers - ook als het gaat om het verduurzamen van jouw organisatie. Tijdens "De Duurzaamste Mens" maken jij en je collega's op speelse wijze kennis met duurzaamheid. Dit Serious Game zit boordevol eyeopeners en triggers, zonder belerend te zijn. Duurzaamheid heeft namelijk vaak het imago saai te zijn, maar niets is minder waar. Het is een fascinerend onderwerp dat, als iedereen de nodige kennis en vaardigheden heeft, de wereld snel kan verbeteren.

Wat kun je verwachten van de Duurzaamste Mens?

Stel je voor: een quizgame die doet denken aan het bekende TV-format "De Slimste Mens". In "De Duurzaamste Mens" vorm je teams van vier personen en ga je de strijd aan met andere teams. Het winnende team bereikt de finale, waar de teamleden vechten om de titel van "De Duurzaamste Mens" en de bijbehorende dagprijs. Maar het gaat niet alleen om winnen. Het draait om het proces. Tijdens dit avontuur bereken je de impact van jullie levensstijl, ontdek je de betekenis van een duurzame economie, leer je hoe kleine acties grote verschillen kunnen maken, oefen je in prioriteren, en ga je naar huis met een setje vuistregels, allemaal beginnend met de letter R, als praktische gids voor een duurzamere toekomst.

En dan hebben we nog een verrassing voor je: zelfs als je niet in de finale belandt, kun je nog steeds een rol spelen. Het publiek, bestaande uit de collega's die de finale niet hebben gehaald, wordt uitgedaagd om vragen te beantwoorden. De finalisten moeten raden wat het publiek heeft geantwoord. Wie zijn collega's het beste kent, mag zichzelf de Duurzaamste Mens van de organisatie noemen!

Maar dat is nog niet alles. We bieden ook extra's aan, zoals de mogelijkheid om een publieksprijs uit te reiken en de vragen aan te passen aan de wensen en het thema van de opdrachtgever. Bovendien kunnen we een vervolgtraject aanbieden, in samenwerking met onze partner 'Robin Good', een eigenzinnig bedrijf dat al vele organisaties heeft geholpen bij hun ontdekkingstocht naar duurzaam ondernemen. Dus vier de kleine successen, stimuleer elkaar, en zet zelfs de kleinste stapjes in de richting van een duurzamere toekomst. "De Duurzaamste Mens" wacht op jullie om de wereld van duurzaamheid te verkennen en te omarmen, en om samen een verschil te maken.

Offerteaanvraag

Deze Sustainability Game in Haarlem is perfect voor een bedrijfsuitje met een focus op duurzaamheid. Ontdek de verborgen talenten van je collega's en bevorder de creativiteit binnen jullie team door het uitvoeren van de vragen en opdrachten. Wil je meer weten of heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen