Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Haarlem

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-haarlem

arrangement bekend van TV dinerspel

Met het dag arrangement in Haarlem Borrelboot met Hou van Holland dinerspel heb je samen met je collega's een geweldige dag vol gezelligheid, samenwerking en verbinding. Haarlem is een bijzondere en historische stad, perfect om met de boot doorheen te varen. Sluit de dag af met het hilarische Hou van Holland dinerspel, waarbij onze professionele quizmaster een geweldige show voor jullie neerzet. Wat weet jij van ons koude kikkerlandje? Ontdek het tijdens dit dag arrangement in Haarlem. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Rondvaart Haarlem met Hou van Holland dinerspel bedrijfsuitje 

Het arrangement met Rondvaart en Hou van Holland dinerspel als bedrijfsuitje belooft een dag vol gezelligheid te worden. Wat is nou een betere plek voor een borrel dan de borrelboot? Tijdens de rondvaart over rivier het Spaarne, varen jullie door het centrum van Haarlem. Het historische centrum van Haarlem is geweldig om te bewonderen vanaf het water. De rondvaart op de borrelboot duurt ongeveer één á twee uur, klets gezellig bij met je collega's onder het genot van een drankje. Wees niet getreurd wanneer jullie weer aan wal stappen, want het bedrijfsuitje is zeker nog niet afgelopen! 

Wat kun je verwachten van het arrangement rondvaart met Hou van Holland dinerspel? 

Voor het dinerspel Hou van Holland worden alle deelnemers welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het oude centrum van Haarlem. Onze professionele quizmaster geeft een korte introductie en speluitleg waarna het spel kan beginnen. In teams spelen jullie verschillende Hollandse spellen zoals het Boodschappenspel, Geen Ja en Geen Nee en het spel Raad het lied of niet kan natuurlijk niet ontbreken. De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld, waardoor er genoeg tijd is om bij te kletsen met je collega's. Na elke ronde is het tijd voor een heerlijk gerecht van de chef.  

De vragen die voorbijkomen tijdens de quiz gaan over Nederland, maar natuurlijk ook over Haarlem! Weet jij in welk jaar de eerste trein reed van Haarlem naar Amsterdam? Of welk bekend bier wordt gebrouwen in Haarlem? Het spel wordt afgesloten met het bekende Rad van Fortuin. Ieder team geeft één laatste slinger aan het Rad, voordat de winnaars bekend worden gemaakt. Het Hou van Holland dinerspel blijft spannend tot de laatste minuut!  

Offerteaanvraag

Wil je een gezellig dag arrangement in Haarlem voor je collega's organiseren? Kies voor het arrangement Borrelboot met Hou van Holland dinerspel in Haarlem! Wil je meer informatie over dit arrangement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen