Geniet van Cultureel Haarlem

» Uitje » Geniet-van-cultureel-haarlem

arrangement teambuilding

Tijdens ons cultureel arrangement in Haarlem ervaar je een dag vol cultuur, gezelligheid en een spannend stadsspel. Ontdek de geschiedenis en cultuur van Haarlem. Bezoek een van de bekendste musea zoals het Frans Hals Museum, het Teylers Museum of het Museum Haarlem. Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch, zodat jullie met gevulde maag kunnen beginnen met een van onze vele citygames in het centrum van Haarlem. 

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Cultureel arrangement in Haarlem met stadsspel 

Tijdens het cultureel arrangement in Haarlem heb je gegarandeerd een unieke dag. Bezoek samen met je collega's een van de vele bekende musea. Wist je dat het Teylers Museum het eerste en oudste museum van Nederland is? De museum gids neemt je mee langs alle werken en weet bijzondere verhalen te vertellen. Na het museumbezoek is het tijd voor wat meer actie en teambuilding, jullie gaan namelijk een citygame spelen in het centrum van Haarlem. Wil je in de culturele sfeer blijven? Kies dan voor het Geheimen van Haarlem stadsspel. Tijdens dit stadsspel ontdek je verschillende geheimen en interessante weetjes over Haarlem door middel van het uitvoeren van hilarische opdrachten.  

Wat kun je verwachten van een arrangement vol cultuur en gezelligheid in Haarlem? 

Met een cultureel bedrijfsuitje kan een museumbezoek natuurlijk niet ontbreken! Daarom starten we in een van de vele bekende musea van Haarlem. Gaan jullie voor een bezoek aan het Teylers Museum of Frans Hals Museum? Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie in Haarlem. Wanneer iedereen is uitgegeten staat onze spelleider klaar om de introductie en speluitleg te geven voor het stadsspel wat jullie gaan spelen. Kies een van onze vele verschillende stadsspellen, zoals de altijd uitdagende Wie is de Mol game, de spannende Escape City of het culturele stadsspel Geheimen van Haarlem. Tijdens al onze citygames ga je in teams het centrum van Haarlem in om verschillende opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren. Een citygame staat garant voor uitdagende teambuilding opdrachten en gezelligheid met je collega's.  

Offerteaanvraag

Onze arrangementen kunnen helemaal op maat worden samengesteld. Laat ons je wensen weten en wij gaan voor jullie aan de slag om de perfecte dag te organiseren. Een cultureel arrangement kan ook uitgebreid worden met een lunch, diner of barbecue. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen