Vergaderen en Stadsspel in Haarlem

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-haarlem

arrangement teambuilding

Wil je een business arrangement in Haarlem organiseren waarbij je zakelijk combineert met een social game? Met dit arrangement start je de dag met het zakelijke gedeelte en speel je na de lunch een actieve citygame in het centrum van Haarlem. Sluit de dag af met een heerlijk driegangendiner of een gezellige barbecue bij een leuke horecalocatie. Met dit arrangement heb je een combinatie van zakelijk en ontspanning! 

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Zakelijk arrangement Vergaderen met Stadsspel in Haarlem 

Ben je op zoek naar een zakelijk arrangement waarbij je een vergadering combineert met een teambuilding activiteit? Met ons arrangement Vergaderen met Stadsspel beleef je een actieve, informatieve én leuke dag in Haarlem. Na een ochtend luisteren naar nieuwe plannen van het management en andere agendapunten heb je vast zin in meer uitdaging en activiteit. Speel na de lunch een van onze uitdagende stadsspellen.

Wat kun je verwachten van het arrangement Vergaderen met Stadsspel in Haarlem? 

Wij raden aan om in de ochtend te starten met het serieuze gedeelte van het arrangement. Wil je het zakelijke gedeelte in een horecalocatie organiseren of liever bij jullie op kantoor? Het is allemaal mogelijk. Rond het middaguur is het tijd voor een heerlijke lunch. Na de lunch staat onze spelleider voor jullie klaar om een introductie en speluitleg te geven. De teams worden bekend gemaakt en daarna gaan alle teams het centrum van Haarlem in uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen. 

Welk stadsspel kiezen jullie? Ga je voor een game waarbij je verschillende interessante weetjes ontdekt over Haarlem tijdens het Geheimen van Haarlem stadsspel? Of kies je voor wat meer spanning en uitdaging tijdens de Escape City? Tijdens dit stadsspel is het de bedoeling dat je door middel van het uitvoeren van diverse opdrachten steeds meer aanwijzingen krijgt om te ontsnappen uit het centrum van Haarlem. Slechts één steeg, brug of straat leidt tot de uitgang en het is aan jullie de taak om deze binnen de tijd te vinden! 

Offerteaanvraag

Het arrangement Vergaderen met Stadsspel is een dag vol serieuze zaken, maar ook veel gezelligheid, teambuilding en actie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen