Typisch Haarlem

Haarlem heeft een geweldig decor om een teamuitje te organiseren. De grachten, de prachtige pleintjes, straten en kerken. Er is van alles te zien en te beleven! Tijdens een stadsspel ga je in teams het centrum van Haarlem in met een tablet die gestuurd wordt door gps. Ontdek de binnenstad te voet of vaar met onze borrelboot door de Haarlemse grachten! Bekijk hier al onze typisch Haarlemse bedrijfsuitjes.

Organiseer een origineel bedrijfsuitje in haarlem

Haarlem staat bekend om de Hofjes, de Sint-Bavokerk, molen De Adriaan, het Teylers Museum en nog véél meer. Er is genoeg te zien en te beleven in deze prachtige stad en het is daarom ook zeer geschikt om een bedrijfsuitje te organiseren. Wil je echt iets van de stad zien, kies dan voor een stadsspel in het centrum van Haarlem. Onze stadsspellen zijn GPS gestuurd en de tablet leidt jullie langs de mooiste plekken van Haarlem. Bekijk de culturele kant van Haarlem tijdens een van onze arrangementen. Wil je echt meer te weten komen over de bezienswaardigheden? Kies dan voor het Geheimen van Haarlem stadsspel of het Monopoly Streets stadsspel. Beantwoord uitdagende kennisvragen, hersenkrakers en raadsels die allemaal te maken hebben met Haarlem en aan het einde van deze games ben je een expert! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsuitje in Haarlem? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze top 3 typisch Haarlemse uitjes

Zeskamp in haarlem

Ga voor een sportieve teambuilding activiteit op het strand. Dit teamuitje kun je spelen op verschillende locaties. Speel je de Zeskamp graag in een park in Haarlem zoals het Frederikspark of kies je voor het strand van Zandvoort of Bloemendaal? Start bij een gezellige strandtent en stel je collega’s op de proef tijdens dit teamuitje op het strand. Communicatie en teambuilding staan centraal tijdens deze middag.  

Beach Escape

Dit bedrijfsuitje op het strand is actief, fun, origineel en zorgt voor optimale teambuilding tussen je collega’s. Zonder vertrouwen, samenwerken, communicatie en creativiteit zullen jullie vandaag niet ontsnappen aan een natte broek tijdens dit bedrijfsuitje. Wie van je collega’s kan zich dé Tom Hanks van Cast Away noemen na vandaag? Durven jullie het aan? Ervaar een spannende escape room op het strand van Zandvoort of Bloemendaal.

Cultureel haarlem

Tijdens ons cultureel arrangement in Haarlem ervaar je een dag vol cultuur, gezelligheid en een spannend stadsspel. Ontdek de geschiedenis en cultuur van Haarlem. Bezoek een van de bekendste musea zoals het Frans Hals Museum of het Teylers Museum. Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch, zodat jullie met gevulde maag kunnen beginnen met een van onze vele citygames in het centrum van Haarlem. 

bedrijfsuitjes in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typisch haarlemse uitjes

Expeditie robinson haarlem

Heb je altijd al een keer in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Haarlem breng je de teambuilding naar een ander level. Bizarre en hilarische opdrachten die je fysiek en mentaal uitdagen om alles eruit te halen wat erin zit. Samenwerken en creatief denken zullen je helpen om de proeven te voltooien.

Floating & Walking Dinner

Tijdens de Floating & Walking Dinner in Haarlem vaar je over Het Spaarne, die in een S-vormige gracht door het centrum van Haarlem stroomt. Na de rondvaart is het tijd voor een stadswandeling met gids. Onze gids weet jullie alle interessante weetjes te vertellen over de geschiedenis van Haarlem. Ondertussen wandel je naar de 2 verschillende restaurants waar je een driegangendiner geserveerd krijgt.  

Escape city in haarlem

Escape City in Haarlem is een actief teamuitje waarbij je de spanning al voelt vanaf de eerste minuut. Speel de bekende escape room nu als uniek stadsspel in Haarlem. Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje in Haarlem kom je raadsels, codes en hints tegen. Lukt het jouw team om alle codes te kraken en om te ontsnappen uit de binnenstad? Laat je uitdagen door Escape City Haarlem! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen