Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-haarlem

actief MVO teambuilding

De Healthy Walk Together in Haarlem is een virtuele teamwalk op afstand. Dit spel kan vanaf elke locatie worden gespeeld, ideaal voor als iedereen thuiswerkt en je toch een gezellige activiteit wil organiseren. Iedereen wandelt individueel een route in zijn of haar omgeving. Wie zet uiteindelijk de meeste stappen en haalt daarmee de meeste badges op? Tijdens deze teamwalk moet iedereen weg vanachter zijn of haar laptop, goed voor de beweging én voor de teambuilding! 

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Teamwalk | Healthy Walk Together | Virtuele Teambuilding 

Tijdens de teamwalk Healthy Walk Together doe je aan teambuilding op afstand. Werk je thuis of op kantoor? Het maakt voor deze game niets uit, want dit kun je spelen vanaf elke locatie over de hele wereld! Alle deelnemers downloaden de speciale app op hun eigen device. Wanneer je de game start, worden het aantal stappen bijgehouden in de app door middel van de stappenteller op je telefoon. Loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500) om een digitaal slot te openen. Hierna volgt een reeks van algemene opdrachten die je moet voltooien. Denk aan foto – en video opdrachten, kennisvragen en uitdagende hersenkrakers. Wil je de vragen persoonlijk maken en betrekken op jullie organisatie? Dat is ook mogelijk.  

Wat kun je verwachten van de Healthy Walk Together als teambuilding uitje?

Deze teambuilding activiteit op afstand gaat van start wanneer alle medewerkers de app hebben gedownload. Een van de leidinggevende kan ter introductie een eigen gemaakte video aanleveren, waarin hij of zij iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Iedereen gaat naar buiten en kiest een eigen route in de omgeving, je kunt dus je eigen route bepalen. Onze app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en ziet dus precies wanneer jij genoeg stappen hebt gezet om een badge te ontvangen. Met deze digitale badge kun je een van de verschillende opdrachten openen. De opdrachten verschillen van meerkeuze vragen, puzzels, clues en hersenkrakers. Je wandelt op deze manier meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 500 stappen. Het aantal af te leggen stappen is in overleg met ons af te stemmen. 

Wil je deze virtuele wandeling over meerdere dagen verdelen? Op deze manier motiveer je jouw personeel om meer naar buiten te gaan en een gezonde wandeling te maken met een leuk en uniek spelelement. Alle opdrachten en vragen kunnen gepersonaliseerd worden zodat de doelstellingen en waarden van je bedrijf goed naar voren komen in de vragen, lay-out en opdrachten. Deze game wordt door alle deelnemers individueel gespeeld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Deelnemers kunnen aan elkaar worden gekoppeld via het systeem, op deze manier kunnen zij toch met elkaar in teamverband spelen terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn!   

Willen jullie een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit virtuele personeelsuitje? Voeg de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen toe door middel van zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen onderweg. Heb je interesse in een duurzame invulling van dit originele en vitale digitale bedrijfsuitje in de buitenlucht? Laat het ons weten. 

Offerteaanvraag

Ben jij (of samen met je teamgenoten) straks het snelste en heb je de meeste opdrachten goed beantwoord? Dan eindig je aan het einde van dit virtuele bedrijfsuitje op het leaderbord! Ga jij de strijd aan met of tegen je collega's? Dit teamuitje is te spelen in alle steden en dorpen van Nederland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen