Beach Event Universal Haarlem

» Uitje » Beach-event-universal-haarlem

arrangement sportief strand

Een dag vol workshops en sportieve activiteiten op het strand van Zandvoort of Bloemendaal aan zee. Jij en je collega's hebben allemaal de keuze uit vier sportieve en unieke onderdelen. De activiteiten worden in teams uitgevoerd. In een unieke setting werken jullie aan teambuilding en samenwerking op het strand. Ben jij een dare devil en ga je voor het onderdeel Powerkiten of ontferm jij je liever over de groep en zorg jij ervoor dat iedereen een heerlijke zelfgemaakte cocktail heeft? 

Inclusief

  • Keuze uit 4 activiteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
  • Gratis poncho's bij minder goed weer
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 75 € 39.50 p.p. excl BTW
35 - 74 € 41.50 p.p. excl BTW
 

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Sportief bedrijfsuitje aan de kust | Bloemendaal of Zandvoort 

Wij bieden verschillende teambuilding programma's aan op het strand van Zandvoort of Bloemendaal aan Zee. Dit pakket staat in het teken van sport en creatieve strandactiviteiten. Uit een pakket van activiteiten hebben jullie per persoon zelf de keuze of je een actief spel wil spelen, zoals Expeditie Robinson of liever een workshop zandsculpturen volgt. 

Wat kun je verwachten van het teambuilding uitje in Zandvoort of Bloemendaal? 

Voor dit bedrijfsuitje op het strand worden jullie enthousiast welkom geheten door de instructeurs in een strandtent in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee. Alle deelnemers selecteren twee activiteiten. Elke collega kan zelf zijn of haar programma voor de dag kiezen. De twee verschillende onderdelen worden in verschillende teams gespeeld. Samenwerken, communiceren en creativiteit zijn de elementen van een geslaagde teambuilding dag aan zee.  

Beach Event “Universal” is een pakket van 4 strandactiviteiten: 

Keuze-activiteit 1: Powerkiten 
Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk. Zandvoort of Bloemendaal zijn dan ook plekken waar dit goed kan. Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand samen met collega’s! Tijdens een workshop powerkiten worden jij en je collega's door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen. Powerkites hebben een oppervlakte van 1,5 m² groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Door de grote vierkante meter waar deze vliegers over beschikken, vangen zij veel wind en staat er veel druk achter.    

Keuze-activiteit 2: Zandsculpturen workshop 
Zin in een gezellige en creatieve strandactiviteit met collega’s? Met enkel een schep, water en zand kunnen jij en je collega's mooie zandsculpturen creëren. Gelukkig heeft het strand nog veel meer moois te bieden. Zoek op het strand naar materialen die jullie kunstwerk nog mooier zullen maken. Wat dacht je van schelpen of andere spullen die aanspoelen door de golven? Met meerdere mensen kan dit ook in competitievorm gedaan worden, met voorbijgangers en onze begeleiders als jury. Hoe zit het met jouw creativiteit?   

Keuze-activiteit 3: Zeskamp of Expeditie Robinson 
Jij kan samen met jouw collega’s, vrienden of familie meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson. Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het prachtige strand van Zandvoort of Bloemendaal! De zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen als team te werken. Ga de mentale en fysieke strijd aan tijdens deze actieve en sportieve activiteiten op het strand.   

Keuze-activiteit 4: Cocktail Workshop op het strand 
Tijdens onze workshop cocktail shaken leer je samen met je collega’s alle stappen om een heerlijke cocktail te maken. Is een 'Mojito' of 'Sex on the Beach' jouw favoriete cocktail, maar weet je eigenlijk helemaal niet wat er allemaal in zit? De cocktail workshop bestaat uit het leren kennen van diverse cocktails en natuurlijk mag je ze zelf ook proeven. Het is een leerzame en vooral gezellige activiteit met prachtig uitzicht over het strand van Zandvoort of Bloemendaal.   

Offerteaanvraag

Speel samen met je collega's actieve teambuilding activiteiten op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Wil je dit arrangement graag uitbreiden met een lunch of barbecue op het strand? Alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Keuze uit 4 activiteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
  • Gratis poncho's bij minder goed weer
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 75 € 39.50 p.p. excl BTW
35 - 74 € 41.50 p.p. excl BTW
 

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen