Waterproeverij in Haarlem

» Uitje » Waterproeverij-in-haarlem

proeverij workshop

Een originele proeverij die eens niet gepaard gaat met alcohol, maar met water! De Waterproeverij in Haarlem is een workshop waarbij onze waterspecialisten je meenemen in de wereld van water, die veel uitgebreider is dan je denkt! Proef, ruik, leer en ontdek tijdens deze leuke workshop in Haarlem. Deze water workshop kan op elke locatie worden georganiseerd en is geschikt voor kleine en grote groepen.

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Workshop Waterproeverij Haarlem

Tijdens de Waterproeverij in Haarlem neemt onze waterspecialist je mee in de wereld van water. Kom achter interessante weetjes en feitjes die je nog nooit eerder hebt gehoord. Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? Wat is water precies? Hoe ontstaat de smaak van water? En wist je dat bronwater helemaal niet direct uit de bron komt! Onze waterspecialisten geven alle antwoorden op je vragen en er zijn veel verschillende soorten water om te proeven.

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Haarlem?

Onze waterspecialisten heten alle deelnemers van de workshop van harte welkom in een sfeervolle locatie of op jullie eigen locatie in Haarlem. Onze waterspecialisten kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten water en hebben bijzondere flessen water voor je meegenomen om te proeven. Welke invloeden herken je in de smaken? Heb je vragen? Stel ze gerust!  

Wist je dat veel factoren invloed hebben op de smaak van water? Hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost, hoe sterker de smaak van het water. Ook de temperatuur, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen een grote rol in de smaakbeleving. Heb je wel goed opgelet? Wij eindigen met een korte kennisquiz die afhankelijk van de groepsgrootte individueel of in groepsverband zal worden gedaan. Wij nemen je mee in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft. Verlaat deze workshop als echte waterspecialist! 

Offerteaanvraag

Een proeverij waarbij je niets hoeft uit te spugen! Tijdens onze Waterproeverij workshop in Haarlem ga je naar huis met een hele andere kijk op water. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De Waterproeverij is in elke stad en op elke locatie te boeken. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen