De beste Teamuitjes in Haarlem 2024!

Bedrijfsuitje Haarlem

Hier vindt je het overzicht van de beste teamuitjes in Haarlem voor 2024!  Ontdek hieronder enkele unieke activiteiten die jou en je team gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen. Of je nu de teamspirit wilt testen met ‘Ontdek de Mol’, een maatschappelijk doel wilt ondersteunen met ‘Charity Escape Haarlem’, de verborgen parels van de stad wilt onthullen tijdens ‘Geheimen van Haarlem’, of gewoon wilt genieten van een oergezellige ‘Pubquiz in Haarlem’, deze stad heeft voor elk team wat wils. 

Stadsspel ontdek de mol Haarlem stadsspel

Ontdek de Mol Haarlem

Bij het spannende bedrijfsuitje Ontdek De Mol in Haarlem draait alles om vertrouwen en argwaan. In teams van 6 tot 8 personen ga je gewapend met een tablet de binnenstad in. Jouw doel? Zoveel mogelijk geld binnenhalen voor de pot. Maar let op: één van jullie is de Mol, die op slinkse wijze probeert de opdrachten te saboteren. Ontmasker jij de Mol en behaal je de overwinning? Na het spel worden de prijzen uitgereikt aan het beste team en de beste Mol.

Charity Escape Haarlem

Charity Escape Haarlem

Wil je niet alleen een leuke dag hebben, maar ook een goed doel steunen? Kies dan voor de Charity Escape Haarlem. Tijdens dit MVO-teamuitje in het centrum van Haarlem selecteer je samen met je team het goede doel waarvoor je wilt strijden. Uitgerust met een tablet ga je op pad en los je raadsels en vragen op die alles te maken hebben met jouw gekozen doel. De opbrengst vanuit Uitjesbureau Haarlem wordt gedoneerd aan het goede doel, waardoor je niet alleen een geweldige tijd hebt, maar ook een positieve impact maakt.

Geheimen van Haarlem

Het stadsspel Geheimen van Haarlem neemt je mee op een ontdekkingsreis door de rijke geschiedenis van de stad. In teams ga je op zoek naar verborgen geheimen en parels, waarbij samenwerking en teambuilding essentieel zijn. Tijdens het spel kom je niet alleen interessante feiten over Haarlem te weten, maar versterk je ook de band met je collega’s. Het team dat de meeste geheimen onthult, wordt beloond tijdens de prijsuitreiking.

Pubquiz in Haarlem

Een klassieker onder de teamuitjes: de Pubquiz in Haarlem. Test jouw algemene kennis en die van je collega’s op het gebied van geschiedenis, wetenschap en muziek. Onder leiding van een professionele quizmaster beleef je een oergezellige avond in een horecalocatie in Haarlem. Werk samen met je teamgenoten, beantwoord de vragen op het speciale scoreformulier, en ontdek wie zich het meest veelzijdige team mag noemen. 

In Haarlem vind je niet alleen historische charme en prachtige grachten, maar ook een breed scala aan teamuitjes die de perfecte mix bieden van plezier en teambuilding. Of je nu de spanning van ‘Ontdek de Mol’ zoekt, het goede doel steunt met ‘Charity Escape Haarlem’, de geheimen van de stad ontrafelt tijdens ‘Geheimen van Haarlem’, of geniet van de klassieke gezelligheid van de ‘Pubquiz in Haarlem’, deze activiteiten beloven onvergetelijke ervaringen. Haarlem is niet alleen een stad vol geschiedenis, maar ook een bruisende plek waar teams samenkomen, avonturen beleven en sterke banden smeden.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen