Pubquiz in Haarlem

» Uitje » Pubquiz-in-haarlem

humor oergezellig quiz

Kies je voor een traditionele Pubquiz als teamuitje in Haarlem? Dan heb je gegarandeerd een geslaagde avond. Quizzen tijdens een teamuitje zorgt voor verbinding met je collega's. Hoe zit het met jouw algemene kennis en die van je collega's? Vormen jullie met elkaar een sterk team of val je door de mand met thema's als geschiedenis of wetenschap? Kom erachter tijdens de Pubquiz in Haarlem. 

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde  
  • Professionele quizmaster  
  • Prijsuitreiking  
  • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Originele Pubquiz in Haarlem als teamuitje 

Tijdens dit teamuitje speel je samen met je collega's de gezelligste Pubquiz van Haarlem. De algemene kennis van het gezelschap wordt getest door middel van verschillende thema's. Geschiedenis, wetenschap en muziek zijn een greep uit de thema's die voorbijkomen tijdens de Pubquiz. In teams ga je aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed en snel te beantwoorden. De juiste antwoorden doorgegeven via het speciale pubquiz scoreformulier.

Wat kun je verwachten van het teamuitje Pubquiz in Haarlem? 

Alle deelnemers van de Pubquiz in Haarlem worden van harte welkom geheten in een gezellige horecalocatie door onze professionele quizmaster. Na een korte introductie en speluitleg worden de teams ingedeeld. De Pubquiz wordt in verschillende rondes gespeeld, en elke ronde heeft een eigen thema. Dit is een teamuitje waarbij de algemene kennis van jou en je collega's flink op de proef wordt gesteld. Weet jij welk land de meeste eilanden ter wereld heeft? Of wat het all-time meest gestreamde nummer op Spotify is tot nu toe? Je kunt natuurlijk overleggen met je teamgenoten voordat je het antwoord doorgeeft. Werk samen en luister naar elkaar, op deze manier breng je de teambuilding naar een hoger level.  

Wil je de Pubquiz meer betrekken op jullie organisatie of bedrijf? Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf vragen in te sturen die te maken hebben met de organisatie. Op deze manier maak je de Pubquiz persoonlijker en meer op maat. Laat ons je wensen weten en wij regelen het voor je! Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet en gaat niet met lege handen naar huis. 

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

Gezelligste Quiz van Haarlem uitbreiden?

Wil je de gezelligste Pubquiz van Haarlem als bedrijfsuitje uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om het Pubquiz dinerspel te boeken, tijdens een dinerspel worden de rondes van de Pubquiz tussen de gangen van het diner door gespeeld. 

Offerteaanvraag

Wil jij een gezellige avond beleven samen met je collega's tijdens een teamuitje in Haarlem? Kies dan voor de Pubquiz. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit teamuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam en Utrecht 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde  
  • Professionele quizmaster  
  • Prijsuitreiking  
  • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen