Kerst- en winteruitjes in haarlem

Wil jij een bedrijfsuitje in Haarlem boeken in de kerst en winter van 2023/2024? Geniet van de mooie straatjes en parken van Haarlem. Op deze pagina geven wij onze favoriete indoor en outdoor kerst- en winteruitjes weer. Ga je voor een interactief dinerspel of wil je wel een frisse neus halen en ga je voor een uitdagend stadsspel in het centrum van Haarlem?

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Haarlem

Ben je op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Haarlem? De kerst- en wintermaanden zijn aangebroken daarom is het weer tijd voor een gezellige, warme bedrijfsuitjes in sfeervolle horecalocaties in Haarlem. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuildingsactiviteiten in Haarlem. Geniet van een heerlijk driegangendiner terwijl je een dinerspel speelt. Wil je het dinerspel combineren met een mooie overdekte rondvaart over de grachten van Haarlem? Bij ons is er voor ieder wat wils! Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau organiseren het graag voor je!

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Haarlem? Kies dan voor een warm dinerspel in een sfeervolle horecalocatie. Tijdens een dinerspel in Haarlem geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spannende of hilarische game spelen. Willen jullie lievers iets actiever? Kies dan voor een tablet stadsspel door het winterse decor van Haarlem. Dwaal tijdens jullie teamuitje af langs de mooie pleintjes, de grachten en bezienswaardigheden van Haarlem. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

DE GROTE TV QUIZ DINERSHOW

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? Dan is dit dinerspel in Haarlem zeker iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv.  

Escaper dinner room Haarlem

Terwijl jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd krijgen, spelen jullie een spannende escape game in Haarlem. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding. 

Virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk diner in Haarlem? Dit diner ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor worden misleid. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes. Lukt het jullie om de opdrachten succesvol te voltooien?

bedrijfsuitjes in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de kerst en winter in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer winteruitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in het voorjaar en de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Escape city in Haarlem

Escape City Haarlem is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Haarlemse grachten, steegjes en straatjes? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Monopoly streets diner spel

Een bedrijfsuitje in Haarlem waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk, het Teylers Museum en De Waag te bemachtigen? Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis? Daar zal het eten vast minder lekker smaken…

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen