De Grote Online TV Quiz Show Haarlem

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-haarlem

online quiz

Versterk de teambuilding binnen jouw team met De Grote Online TV Quiz Show in Haarlem. Ga de strijd met je collega's aan in teams van 3-5 personen. Heb je altijd al eens een poging willen wagen voor de populaire Tv-shows zoals Hou van Holland, De Slimste Mens of Miljoenenjacht? Alle games worden begeleid door onze fantastische online host die een avond vol entertainment voor jullie verzorgd vanuit onze professionele studio. 

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Online bedrijfsuitje | De Grote Online TV Quiz Show  

De Grote Online TV Quiz Show is een online bedrijfsuitje waarbij deze keer niet de bekende Nederlanders in de spotlight staan, maar jij en je collega's! Bij Uitjesbureau Haarlem verzorgen wij de techniek van A tot Z voor deze online game. Het enige wat jullie hoeven te doen is op de juiste tijd aanwezig te zijn in de Zoom of Teams meeting. Onze professionele online host verzorgd een avond vol met entertainment voor jou en je collega's.  

Wat kun je verwachten van De Grote Online TV Quiz Show? 

Alle deelnemers van De Grote Online TV Quiz Show worden welkom geheten in de Zoom of Teams meeting door onze quizmaster. Alle deelnemers moeten vooraf op hun telefoon de speciale Quiz app downloaden. In de app komen alle vragen en opdrachten voorbij en de team captain heeft de mogelijkheid om de juiste antwoorden door te geven in de app. Na de speluitleg verdwijnen alle teams in break-out rooms en gaat ieder team aan de slag met de opdrachten. Duidelijke communicatie en samenwerking zijn van belang tijdens dit interactieve online bedrijfsuitje.  

Na iedere quizronde komen alle teams weer bij elkaar in de hoofdruimte. Na de tussenstand is het tijd voor het gezamenlijke onderdeel, namelijk de koffertjes van Miljoenenjacht. Tijdens deze bonusronde krijgen de teams die wat achterstand hebben opgelopen de kans om het gat te dichten. Kiezen jullie voor het juiste koffertje wat misschien wel een voorsprong oplevert ten opzichte van de andere teams? Het winnende team wordt tijdens de virtuele prijsuitreiking in het zonnetje gezet. 

Offerteaanvraag

Wil je deze online quiz op afstand personaliseren met vragen over jullie bedrijf of organisatie? Dat is ook mogelijk! Stuur zelfbedachte vragen door over bijzondere gebeurtenissen, de kernwaarden, collega's of thema's die spelen binnen jullie bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze online teambuilding game. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen