Arrangement met bierproeverij en stadswandeling

» Uitje » Arrangement-bierproeverij-stadswandeling-haarlem

arrangement dinerspel rondvaart

Organiseer je een bedrijfsuitje voor je collega's en wil je eens wat anders dan een standaard activiteit? Kies voor het dag arrangement in Haarlem met bierproeverij, stadswandeling inclusief gids en een aansluitend driegangendiner. Deze dag zit vol gezelligheid, leuke activiteiten en het leren van nieuwe weetjes over Haarlem. Onze stadsgids weet jullie van alles te vertellen en we kunnen je beloven dat je aan het einde van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Inclusief

  • Jopen bierproeverij 
  • Rondleiding door Haarlem 
  • Professionele gids 
  • Heerlijk driegangendiner 
  • Begeleiding vanuit Uitjesbureau 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Arrangement met bierproeverij, stadswandeling en diner in Haarlem 

Dit bedrijfsuitje in Haarlem starten we met een bierproeverij in de enige echte Haarlemse bierbrouwerij, namelijk de Jopenkerk! Tijdens deze bierproeverij geniet je niet alleen van de biertjes, maar leer je ook nog eens over hoe het bier wordt gebrouwen, welke ingrediënten er nodig zijn, waar die vandaan worden gehaald en welke verschillende soorten bieren er zijn! Na de presentatie en rondleiding is het tijd om zelf te gaan proeven. Doordat de kneepjes van het vak uitgebreid zijn uitgelegd, smaken de biertjes nog intenser.

Wat kun je verwachten van dit leuke arrangement in Haarlem?

Na de bierproeverij is het tijd voor een wandeling met Haarlemse gids. Onze stadsgids neemt de groep mee voor een unieke wandeling door Haarlem. De vele monumenten als het Stadhuis, de Hoofdwacht, de Grote Kerk, de Vleeshal en de Nieuwekerk maken van Haarlem een bijzondere stad. Onze stadsgids weet alle interessante weetjes te vertellen over Haarlem. Na een mooie wandeltocht zet hij/zij alle collega’s af bij een smaakvol restaurant in Haarlem. Hier wordt een overheerlijk driegangendiner uitgeserveerd voor alle gasten en kan alle opgedane kennis over het Haarlems Jopenbier en historisch Haarlem worden gedeeld. 

Offerteaanvraag

Wil je dit dag arrangement anders indelen of heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij kijken samen naar de mogelijkheden om een geweldige dag voor jou en je collega's te organiseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Jopen bierproeverij 
  • Rondleiding door Haarlem 
  • Professionele gids 
  • Heerlijk driegangendiner 
  • Begeleiding vanuit Uitjesbureau 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen