Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Haarlem

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-haarlem

arrangement rondvaart

Wil je samen met je collega's genieten van rondvaart over de grachten van Haarlem? Kies voor het dag arrangement borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel in Haarlem. Vanaf het water zie je weer een hele andere kant van Haarlem. Na de rondvaart is het tijd voor ons spannende Ontdek de Mol dinerspel aan tafel. Tussen de gangen van het diner door speel je de rondes van het spel met uitdagende opdrachten, waarbij er een Mol aan tafel zit die de boel probeert te saboteren.  

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Rondvaart door Haarlem en Ontdek de Mol dinerspel als bedrijfsuitje  

Het dag arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel biedt een dag vol gezelligheid en natuurlijk een uitdagend dinerspel als afsluiter. Tijdens de rondvaart over de Spaarne, de grachten en natuurgebied van Haarlem, zie je deze prachtige stad eens vanuit een ander perspectief. Wanneer iedereen weer van de boot afstapt is het teamuitje nog niet voorbij! Het is namelijk tijd voor het spannende dinerspel Ontdek de Mol. 

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel?

Alle deelnemers worden welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het centrum van Haarlem. Na een korte introductie en speluitleg van onze entertainer, worden de teams bekend gemaakt. Je schuift per team aan tafel en er wordt gestart met het voorgerecht. Tijdens het voorgerecht is er genoeg tijd om de tactiek van jullie team te bespreken. Maar pas op, er zit namelijk in elk team één Mol die de opdrachten probeert te saboteren. De Mollen worden vooraf door ons ingelicht en zijn op de hoogte van de opdrachten die gespeeld worden tijdens het teamuitje. Na elke gang volgt er een ronde van het spannende Ontdek de Mol spel. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers, raadsels en clues komen voorbij. Houd je teamgenoten goed in de gaten en kom erachter wie zich verdacht gedraagt en de Mol is! Aan het einde van de avond worden de Mollen en molstreken bekend gemaakt. Het winnende team wordt in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking en gaat niet met lege handen naar huis. 

Offerteaanvraag

Wij kunnen dit dag arrangement aanpassen naar jullie wensen. Heb je interesse in een ander dinerspel of wil je een leuke quiz spelen tijdens de rondvaart op de borrelboot? Geef ons je wensen door en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Optioneel:

 • Uit te breiden met extra borrelhapjes
 • Livemuziek
 • Gids aan boord die jullie alles vertelt over een onderwerp
Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen