Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Haarlem

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-haarlem

arrangement bedrijfsfeest

Ben jij verantwoordelijk om dit jaar een bedrijfsfeest in Haarlem te organiseren voor je collega's? Kies deze keer eens voor een outdoor of indoor bedrijfsfestival. Een dag voor jou en je collega's compleet verzorgd met alles erop en eraan. Deel ons je wensen en wij verzorgen een geweldig bedrijfsfestival of bedrijfsfeest in Haarlem voor jullie. 

Inclusief

  • Unieke locatie in Haarlem
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

Compleet verzorgd bedrijfsfestival op locatie in Haarlem 

Een plek creëren in Haarlem waar teambuilding, verbinding en gezelligheid samenkomt. Tijdens een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Haarlem hoef je nergens aan te denken. Bij Uitjesbureau regelen wij alles tot in de puntjes. Denk aan de aankleding, muziek en het eten en drinken. Wat dacht je van entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Alles is mogelijk op deze unieke dag. Zie je het al voor je? Een eigen indoor of outdoor festivalterrein voor al jouw personeel inclusief chill area, picknicktafels, vlaggetjes en verschillende soorten foodtrucks met heerlijke gerechten? Heb je zin in een houtoven pizza of ga je liever voor een vega broodje hamburger? Wij zorgen voor verschillende soorten foodtrucks waardoor er voor iedereen wat lekkers te eten is. 

Wil je een bedrijfsfestival organiseren bij een idyllische locatie in de buurt van Haarlem zoals Het Rijk van de Keizer? Of kies je voor een chique binnen locatie zoals Philharmonie Haarlem. Wij organiseren verschillende festivalconcepten op indoor en outdoor locaties. Geen lange rijen met stoelen in een grijze, saaie congreszaal, maar een ingericht spectaculair event-terrein waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret en heerlijk festival food.  

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag. 

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Haarlem? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Haarlem
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

023 - 557 57 57

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen